dilluns, 28 d’abril del 2008

DETENCIÓ DE FRANKI I CÀRREGUES POLICIALS DAVANT LA MODELO



Convocatorias urgentes:
Rueda de prensa hoy a las 15.00h ante de l’Ayuntamiento de Terrassa.
Concentración hoy a las 18.00h ante de la Modelo de Barcelona.
Manifestación mañana Martes 29 a las 19.30h en Terrassa.

Según informaciones aparecidas en indymedia, Franki ha sido trasladado a la prisión de la Modelo, lugar donde se ha realizado espontáneamente una concentración.
Los mossos han llegado al lugar, han acordonado a lxs manifestantxs, y según informa vilaweb han cargado varias veces contra lxs manifestantxs, a tal de disolver la concentración. Se ha hecho un llamamiento a acudir a la concentración para responder ante este ataque represivo. Al parecer no dejan de llegar furgones de mossos al lugar donde se está desarrollando la concentración espontánea.
Recordamos que desde Solidaritat Antirrepresiva de Terrasa y Alerta Solidaria se convoca a una concentración en la Modelo a las 18h del día de hoy.
Para mañana día 29 se ha convocado una asamblea en el espai obert para valorar la situación a las 20h.
LLIBERTAT FRANKI!
LA REPRESSIÓ MAI ENS TALLARÁ LES ALES!
Comunicat de Alerta Solidaria:
Els Mossos d’Esquadra carreguen contra una concentració davant la Model dilluns, 28 abril de 2008.Unes cent persones, que de forma espontània s’han ajuntat davant de la presó Model de Barcelona, exigint la llibertat d’en Franki, acaben de patir una càrrega policial dels Mossos d’Esquadra.
Vuit furgones d’antidisturbis: nervis al Departament d'Interior.
Sense creuar paraula, els Mossos d’Esquadra han decidit provocar una càrrega que ha fet que el centenar de persones concentrades es retirin cap a carrers propers a la presó. Malgrat això, el grup de solidaris s’ha reagrupat i segueixen insistint amb la seva presència la llibertat d’en Franki. A les dues i vint minuts, s'ha produit una segona càrrega. Pel moment no hi ha ferits de consideració.
I cada cop som més
Recordem que aquesta tarda, a les sis, hi ha convocada la concentració per par del col·lectiu Solidaritat Antirepressiva de Terrassa davant de la Model.