divendres, 25 d’abril del 2008

JORNADES DE CULTURA LLIBERTÀRIA 2008 A SABADELL

Dia internacional de la lluita obrera.1er de Maig a les 9h. Als locals de CNT-ALLS per anar direcció Barcelona. xerrada: "el sabadell d'avui i demà",taula rodona sobre immigració.
Dissabte 10 de Maig a les 11h (de 11h a 13h) del matí al Cívic de la creu de barberà.Recorregut a peu pels centres educatius laics de sabadell.
Diumenge 11 de Maig a les 11h.Sortida des dels locals de CNT-ALLS.A les 13h dinar a l'Ateneu i xerrada: "conflictes laborals a l'actualitat" a càrrec de membres de CNT.
Dissabte 17 de Maig a les 17h al cívic de la creu de Barberà.xerrada/taller: "defensa`t davant la llei!" a càrrec d'advocats del col.lectiu Caya Afrània.xerrada: "presentació de la campanya contra l'HLS" a càrrec del col.lectiu L'Heura.
Dissabte 24 a les 17h (de 17h a 19h) al C.Cívic de Can Rull.xerrada/taller: "feminisme llibertari" a càrrec de la columna clitoriana.
Diumenge 25 a les 11h. A l'ateneu llibertari.I durant tot el dia portes obertes per a la visita de les noves biblioteques de l'ALL i la CNTxerrada: "situació de la dona durant la guerra de l'Irak"Diumenge 30 a les 19h al casa pere quart.Si alguna xerrada no fos possible celebrarla als centres cívics indicats es realitzarien als locals llibertaris.