dimarts, 15 d’abril del 2008

MANIFESTACIÓ 19 D´ABRIL A TERRASSA


9 anys després, judici a 26 dels 32 detinguts del C.S.O. Kork-III de Terrassa.
El 17 de juny de 1999, 32 joves foren brutalment desallotjades de matinada del C.S.O. Kork-III, a Terrassa. Sense presentar ordre judicial, una multitudinària dotació d'antiavalots de la Policia Nacional destrossaren la porta i practicaren grans forats a les parets de l'edifici, entrant-hi de manera salvatge, a cops de porra i disparant pilotes de goma.
Les 32 persones hagueren de patir cops i vexacions tant durant el desallotjament com durant el segrest a comissaria que vulneren els més fonamentals dels drets. Ara, quasi 9 anys després, els 26 joves que llavors ja eren majors d'edat s'enfronten a una petició per part de la Fiscalia de més de 5 anys cadascun d'ells pels càrrecs d’Usurpació i Desordres, el d’Atemptat contra l’autoritat, el de Danys i una falta a l’Ordre públic. L'Assemblea del Kork, que considera aquest un judici polític més contra els col·lectius que s'enfronten a les normes dictades pel capitalisme, n'exigeix la seva absolució i, lluny de callar davant la repressió, continuen reivindicant la despenalització de l'okupació.
Per sumar-vos a la campanya de solidaritat amb el Kork-III, entreu a la web www.kaosenlared.net/kork32. Allà podreu descarrager-vos el manifest, els documents de recollida de signatures i d'enviament de faxos i les activitats organitzades per denunciar aquest judici.