divendres, 24 d’octubre del 2008

NOVA CONCENTRACIÓ AQUEST DISSABTE DAVANT DELS ESTABLIMENTS DE BONET ROCA A MANRESA



Novament, el pròxim dissabte 25 d'octubre, CNT-AIT durà a terme una concentració davant la seu de l'empresa manresana Bonet Roca, al carrer Pompeu Fabra número 8.
Tal com s'informà en l'acte del passat dissabte, el conflicte ha vingut motivat per l'acomiadament de la treballadora afiliada a CNT-AIT, Montse Alpáñez, treballadora d'un dels comerços que té l'empresa a Manresa, i la nul∙la resposta, fins al moment, per part de la mercantil a solucionar el conflicte, tal i com es tornà a demostrar el passat dimecres 22 d'octubre a l'Oficina de Treball de la Generalitat número 1 de Sabadell, on al CEMAC entre l'empresa i la treballadora, el representant de l'empresa preferí prosseguir amb el cas per la via judicial, negantse a l´atenció de les reivindicacions de la treballadora i a la seva reincorporació.
L'acte de dissabte, emmarcat en una campanya d'informació del cas a la ciutadania manresana, s'iniciarà amb una concentració enfront la seu citada de l'empresa, donant cobertura també als locals adjacents que posseeix.
Seguidament, la convocatòria prosseguirà amb el recolzament a l'acte de les 6 de la tarda promogut pels treballadors de la Pirelli, emmarcats en un E.R.O., que inicialment preveu l'acomiadament de 280 treballadors, a la seva fàbrica de Manresa.
Des de CNT, volem donar a conèixer, a partir de la nostra acció sindical, aquest conflicte amb l'empresa Bonet Roca, degut a la negativa a posar en la legalitat les diferents irregularitats comeses i a readmetre la treballadora, ja que entenem que l'acomiadament és fraudulent al encobrir-ne el motiu real.

Reivindicacions:

Readmissió i equiparació a la categoria corresponent amb les condicions establertes segons categoria, abonament salaris no devengats fins la data de readmissió, cessament de l'abús d'autoritat per part dels seus superiors, i la regularització de l'horari laboral que correspon.