dijous, 18 de desembre del 2008

DISSABTE COMENÇA LA CAMPANYA INFORMATIVA NADALENCA A LES SEUS DE BONET ROCA S.A. PER LA READMISSIÓ DE LA COMPANYA MONTSE!!!

Amb els actes del proper dissabte 20 de desembre, es donarà per iniciada una campanya informativa durant les festes nadalenques a les seus de Bonet Roca.
Es formaran diferents piquets als diferents establiments que posseeix l'empresa a Manresa i Sant Fruitós, i les seus de les empreses associades Llums a Sac i BR2.


Novament, el pròxim dissabte 20 de desembre, es durà a terme diferents piquets enfront les seus de l'empresa manresana Bonet Roca, per denunciar l'acomiadament i les irregularitats contractuals que dur a terme.

Tal com s'ha informat en diferents accions, el conflicte ha vingut motivat per l'acomiadament de la afiliada a CNT- AIT, Montse Alpáñez Agustí, treballadora d'un dels comerços que té l'empresa a Manresa, i la nul·la resposta, fins al moment, per part de la mercantil a solucionar el conflicte, tal i com s'ha demostrat fins al moment, negant-se a reincorporar la treballadora, sense resoldre les irregularitats contractuals, i prosseguir amb la via jurídica, negant l'entesa a la conciliació al SMAC, el passat 22 d'octubre a Sabadell, i el posterior judici, celebrat el dia 3 de desembre, al Jutjat Social nº1 de Manresa.

L'acte de dissabte, emmarcat en una campanya d'informació durant la campanya nadalenca, s'iniciarà amb diferents concentracions a les seus de l'empresa a Manresa, donant cobertura als locals dels carrers Pompeu Fabra, Passeig Pere III, i la tenda que posseeixen a la carretera de Berga, de Sant Fruitós. Igualment, es formaran piquets a les seus de les empreses Llums a Sac i BR2, propietat també de la família Bonet Roca.

Des de CNT, seguirem informant a la ciutadania manresana sobre la vulneració de drets comesa per l'empresa Bonet Roca vers els seus treballadors, com va sofrir la nostra companya Montse, i que la resolució del conflicte només arribarà quan s'arribi a un entesa amb l'anarcosindical i la treballadora, retornant-li el seu lloc de treball amb els drets corresponents, ja que entenem que l'acomiadament fou fraudulent al encobrir-ne el motiu real, motivat per la reivindicació dels seus drets més fonamentals, com la conciliació de la vida laboral i familiar, al ser mare treballadora, i les irregularitats contractuals comeses.

Reivindicacions

Readmissió i equiparació a la categoria corresponent amb les condicions establertes segons categoria, abonament salaris no devengats fins la data de readmissió, cessament de l'abús d'autoritat per part dels seus superiors, i la regularització de l'horari laboral que correspon.
###
Sindicat d'Oficis Varis de Manresa de la CNT-AIT
Secretaria de Premsa i propaganda de CNT-Manresa
http://www.cnt.es/manresa