dimarts, 19 de maig de 2009

AMADEU CASELLAS A 18 DE MAIG DE 2009, ABANDONA DE MOMENT LA VAGA DE FAM.

A Brians a 18 de Maig de 2009.

Des de els murs de la ignominia que s'aixequen sobre aquest indret Amadeu Casellas vol fer publica amb el recolçament de tota la C.N.T.-A.I.T. que oficialment des de avui dilluns 18 de maig hem decidit abandonar voluntàriament la vaga de fam en la que portava 26 dies al haver considerat que en aquest moments es preferible que la lluita es continui portant endevant sense que quedi condicionada a l'estat de la meva salut. Ara la meva salut és integra però les intencions dels poderosos son les de fer-la mimbar tant física com psicologicament aïllant-me no només de l'exterior sinó inclús dins de la propia presó. Per tant, hem considerat que el millor es parar en aquest moments la vaga de fam i sumar forces en aquesta lluita per la llibertat i la dignitat humana.

GRACIES A TOTHOM PER LA SOLIDARITAT I US ANIMO A TOTS A CONTINUAR AMB LA LLUITA PER LA LLIBERTAT DE TOTXS ELS/LES PRES@S I LA DEMOLICIÓ DE TOTES LES PRESONS.

Amadeu Casellas Ramón juntament amb representants de C.N.T.-A.I.T.

Sant Esteve Sesrovires a 18 de Maig del 2009


CRÓNICA DESDE BRIANS II A 18 DE MAIG DEL 2009

Avui dia 18 de maig de 2009 Amadeu Casellas ha decidit deixar la vaga de fan que va començar fa 26 dies.
La raó de que deixi la vaga es personal i no està relacionada amb l'assoliment de cap dels objectius marcats sino més aviat es fruit d'un canvi d'estratègia davant dels darrers esdeviments represius que s'han produit amb l'intent d'aïllar a l'Amadeu de l'exterior amb ordres rebudes pels escarcellers de marginar a l'Amadeu, d'aïllar-lo i reprimir-lo i a la qual inclús alguns funcionaris s'han negat a participar en l'assetjament orquestrat des de alts càrrecs, i també com per exemple el fet de que l'Amadeu presentés instàncies perque el poguessin anar a visitar una serie d'amics i amigues. Aquestes instàncies han sigut tramitades amb els següents números de referència, 1869, 1870, 1871, 1872 i 1873 també la referència 6238/4 relativa a la feta perque pogués visitar-li Joan Tardà diputat del parlament espanyol, a tots ells negan-lis el seu Dret a la comunicació amb l'Amadeu aquesta setmana pasada. Amadeu també explica que des de la presó no només se l'ha volgut aïllar de l'exterior, sino també dins de la pròpia presó amb una vigilància sobre ell molt forta i un seguiment molt estret buscant continuament la provocació.
El canvi d'estrategia d'Amadeu ens ha de servir perque des de l'exterior aprofitem el temps que ens brinda el company i entre tots i totes aturem aquesta injusticia.

C.N.T.-A.I.T. Montcada i Reixac
C.N.T.-A.I.T. Manresa