dissabte, 16 de maig del 2009

INGRES FORÇÓS D'AMADEU CASELLAS A LA INFERMERIA DE LA PRESÓ

Crònica del 15 de maig de 2009 dels companys de C.N.T.-A.I.T. Manresa i Montcada i Reixac- La Llagosta des de la presó catalana de Brians II.

Després de 25 dies de vaga de fam del company presoner Amadeu Casellas la Direcció del Presidi que el té captiu ha decidit ingressar-lo, amb caràcter forçós, a infermeria de la presó.


Aquesta només és una de les darreres represàlies que les Autoritats dels escarcellers de Catalunya estan practicant contra l'incansable lluitador llibertari Amadeu.


Tanmateix, aquestes represàlies no s'aturen aquí. El dissabte 9 de maig de 2009, el Cap de Servei que es trobava de guàrdia a les 17 hores a Brians II va amenaçar a l'Amadeu Casellas de negar-li les comunicacions a qui no fos familiar, després d'haver posat molts inconvenients i problemes amb una persona que volia comunicar amb l'Amadeu aquell dia, tot i així l'Amadeu, legalment, té dret a que el visitin en comunicacions fins a quatre persones a l'hora.


Finalment, s'ha complert l'amenaça i aquesta setmana s'ha negat l'accés a comunicacions amb l'Amadeu a un total de 6 persones, una d'elles, inclús, es tractava del diputat del Parlament espanyol Joan Tardà Coma.


També s'ha arribat a amenaçar a l'Amadeu de restringir-li l'accés al Correu.


Davant el carés que estan prenent els esdeveniments l'Amadeu Caselles no es sotmet als controls de pes ni de les constants.


Tot i la virulència de les intimidacions, Amadeu Casellas continua ferm en la seva vaga de fam en lluita per la dignitat i la llibertat humana, quelcom que no es pot doblegar per molta crueltat que s'empri pel poder amb aquesta finalitat.


L'Amadeu continuarà denunciant sempre la injustícia dins i fora del serjant, pesi a qui pesi, i encara queden moltes denuncies per fer.


Des de la C.N.T.-A.I.T. denunciarem igualment amb ell les injustícies, injustícies com per exemple, la de que, insòlitament, s'acusi a un pres, a l'Amadeu, d'entrar droga a la presó per la Fiscalia en un cas que es clarament un muntatge i s'utilitzi precisament això per la Generalitat de Catalunya com un pretext per trencar els compromisos que havien pres amb l'Amadeu per tal de que aquest deixés la darrera vaga de fam.


Es dona la circumstància, a més a més, de que l'Amadeu, precisament, un dels presos més polititzats de la presó, ja se l'ha volgut implicar, infructuosament perquè sempre se l'ha declarat innocent, en diverses ocasions, a les presons de Figueres i la de Lleida, amb muntatges semblants.


El que passa és que no es permet la llibertat d'expressió a l'Amadeu Casellas, passa que no els hi agrada el que diu i només és per això que se l'està reprimint d'una forma tan desproporcionada i se'l vol privar de l'accés a la llibertat que per Dret li pertoca, els hi fa molta por el que pugui dir aquest home en llibertat, fora de les seves mans i on no és tan fàcil incriminar-lo amb falses acusacions.


Aquesta guerra però la tenen perduda abans de començar-la perquè encara no ha arribat el moment de que el poble pugui ser vençut definitivament amb la mentida i la falsedat. Per això,


VISCA LA LLUITA PER LA LLIBERTAT I LA DIGNITAT HUMANA!

VISCA ELS ANARQUISTES EN LLUITA A LES PRESONS DE TOT EL MON!

VISCA L'AMADEU CASELLAS!