dilluns, 31 d’agost de 2009

Divendres 28 d'agost Amadeu ha estat traslladat a l'hospital penitenciari de Terrassa

Amadeu ha sigut traslladat a l'hospital penitenciari de Terrassa aquest divendres día 28 d'agost.
A través d'una trucada que amb impediments va poguer fer el company Amadeu, ens ha pogut trasmetre el trasllat que li han fet a l'Hospital Penitenciari de Terrassa.
Ja feia 45 dies que l'Amadeu estava en vaga de fam. L'any passat quan va ser traslladat no portava tants dies amb aquesta dura protesta i hem de dir que estava físicament millor de lo que ho està actualment.
El seu trasllat no es fruït de la intenció de Institucions Penitenciaries de salvaguardar la salut d'Amadeu, sino del fax que ha enviat el seu advocat el divendres al matí on demanava el dret per part de l'Amadeu a ser visitat per un doctora de confiança de l'exterior, que després d'haver comprovat i revisat la seva salut i haugés trovat necesari que l'Amadeu havia de ser ja a l'hospital, els serveis jurídics que li ofereixen a Amadeu, haguessin denunciat al responsable del que està jugant de forma arrogant, xulesca amb la vida del nostre company. Quina casualitat hores després ha estat traslladat,...
La vida d'algú no es una cosa que pugui quedar en mans d'uns que actuen de forma similar al que feia Hitler o Franco, en els seus camps de concentració, ja que aixó actualment se li podria dir assessinat en democràcia.

Quants obrers moriran aquest any a les presons de la Generalitat de Catalunya?,
Continuarà el regim DERT sent legal o serà il.ĺegal com ho és el FIES?,
Continuaràn aquests aprenents del poder amb la seva impunitat?,
Seguiran els presos dels tallers de les presons en condicions similiars a la dels esclaus?,
Fins quan ho permetrem?,

Seguirem informant de l'estat de salut d'Amadeu i de qui i perque està impedint que Amadeu gaudeixi per fí de la llibertat o semillibertat que per llei li pertocaría. Tot lo que tingui a veure amb aquest tema i estigui al nostre abast serà publicat i denunciat des de aquest blog. Si es pensen que d'alguna manera ens afligirà la seva repressió que sapiguem que mai ens rendirem.

¡ULL PER ULL I DENT PER DENT!
¡LLIBERTAT AMADEU CASELLAS!
¡AMUNT LES PRESES EN LLUITA!

La nova adreça per enviar-li correu (segueix intervingut):

Hospital General Penitenciari
Torrebonica s/n
08227-TERRASSA
(Barcelona)C.N.T.-A.I.T Catalunya i Balears