dissabte, 26 de setembre del 2009

Concentració a Cremalleras Rubí.





cnt concentracio cremalleras rubiEl passat dimarts dia 15 de setembre, els companys de la CNT de Terrassa, ens varem concentrar a les 18h en solidaritat amb els treballadors/es de CREMALLERAS RUBÍ, fàbrica de Rubí, on hi treballen afiliats i afiliades nostres.

Cremalleras Rubí es una empresa en la qual l’administració de la pròpia porta anys cometent fraus dels quals els treballadors/es surten directament perjudicats. Es per aquest motiu i pel fet de que els treballadors porten 2 mesos sense cobrar, que la CNT va decidir concentrar-se en solidaritat amb la meitat d’una plantilla de 200 treballadors, entre ells les nostres afiliades i afiliats, que estan fent vaga per cobrar i per que es faci un pla de viabilitat de l'empresa.

Des de la CNT volem deixar ben clar que donem suport obert a qualsevol iniciativa reivindicativa en els llocs de treball d’arreu i que volem incentivar la solidaritat entre la classe treballadora, pel mateix motiu pel que no pararem de recriminar al sistema actual el que ens sembla injust. Davant qualsevol ofensiva cap al proletari, solidaritat.