dijous, 20 de gener del 2011

Llistat de mobilitzacions contra la reforma de les pensions i les retallades socials

La CNT, tal com ha vingut fent al llarg de la seva centenària història, no es resigna davant la situació actual i ha començat una bateria d'actes a tot l'Estat contra la reforma de les pensions. Así, en unidad de acción con otras organizaciones en aquellas localidades donde sea posible, o en solitario donde no lo sea, nuestra organización llama a la participación en la luchas y acciones que se van a realizar hasta el día 28. Així, en unitat d'acció amb altres organitzacions en aquelles localitats on sigui possible, o en solitari on no ho sigui, la nostra organització crida a la participació en la lluites i accions que es van a realitzar fins al dia 28. Por esa misma razón, la CNT se suma a los paros generales convocados para el 27 de enero en Euskadi, Navarra, Galicia y la jornada de lucha en Cataluña. Per aquesta mateixa raó, la CNT se suma a les aturades generals convocats per al 27 de gener a Euskadi, Navarra, Galícia i la jornada de lluita a Catalunya.

Listado en actualización constante. Llista en actualització constant.

20 enero: 20 gener:

- Sabadell: La CNT local convoca concentración frente a la sede de CCOO y UGT. - Sabadell: La CNT local convoca concentració davant de la seu de CCOO i UGT. 19:00 h. 19:00 h. (Rambla, 75) (Rambla, 75)

- Santiago de Compostela: Concentración frente a la TGSS. - Santiago de Compostel: Concentració davant de la TGSS. Llamamiento a la huelga del 27. Crida a la vaga del 27.

- Tenerife: CNT, CoBas, CGT, EA Canarias, FSOC, IC y USO convocan manifestación unitaria, bajo el lema "Contra el Paro y la Precariedad. Trabajo, Derechos y Dignidad". - Tenerife: CNT, CoBas, CGT, EA Canàries, FSOC, IC i USO convoquen manifestació unitària, sota el lema "Contra l'Atur i la Precarietat. Treball, Drets i Dignitat". Salida a las 18:30 h. Sortida a les 18:30 h. desde las inmediaciones del campo de fútbol de Las Delicias (Ofra) y cruzará varios de los barrios de Santa Cruz de Tenerife que están padeciendo en mayor medida las nefastas consecuencias de la crisis capitalista en forma de paro, pobreza y exclusión. des dels voltants del camp de futbol de les Delícies (Ofra) i creuarà diversos dels barris de Santa Cruz de Tenerife que estan patint en major mesura les nefastes conseqüències de la crisi capitalista en forma d'atur, pobresa i exclusió.

21 enero: 21 gener:

- Cornellá: Manifestación de la OTG de Sant Ildefons a la Avenida Republica Argentina, 18:30h. - Cornellà: Manifestació de l'OTG de Sant Ildefons a l'Avinguda República Argentina, 18:30 h. Convoca: Assemblea social i sindical unitaria del Baix Llobregat Convoca: Assemblea social i sindical unitària del Baix Llobregat

- Zaragoza: Concentración frente a la sede del PSOE local, en la calle Conde de Aranda 138. - Saragossa: Concentració davant la seu del PSOE local, al carrer Comte d'Aranda 138. 19:00 h. 19:00 h.

22 de enero: 22 de gener:

- Barcelona: Manifestación unitaria Pza. de Sants 17:00 h. - Barcelona: Manifestació unitària Plaça de Sants 17:00 h. Convocan organizaciones sociales, políticas y sindicales de la localidad. Convoquen organitzacions socials, polítiques i sindicals de la localitat.

- Ciudad Real: la CNT local convoca manifestación 11:00 h. - Ciudad Real: la CNT local convoca manifestació 11:00 h. Pza. Terreras – Pza. Pilar. Pl Terreres - Pl Pilar.

- Sestao: CNT-Bizkaia convoca manifestación (12:30h. Kasko Plazan). - Sestao: CNT-Bizkaia convoca manifestació (12:30 h Kasko Plaça). Llamamiento a secundar la huelga del 27. Crida a secundar la vaga del 27.

- Toledo: La CNT local convoca concentración en la plaza de Zocodover a las 12:00 h. - Toledo: La CNT local convoca concentració a la plaça de Zocodover a les 12:00 h.

- Valladolid: Manifestación contra la reforma de las pensiones y por la Huelga General. - Valladolid: Manifestació contra la reforma de les pensions i per la Vaga General. El acto tendrá lugar a las 19h desde la Plaza del Carmen (Delicias). L'acte tindrà lloc a les 19h des de la Plaça del Carme (Delícies). Convocan: CGT, CNT y Bloque Obrero. Convoquen: CGT, CNT i Bloc Obrer.

25 de enero: 25 de gener:

- Gijón: CNT, SUATEA, CGT y CSI convocan manifestación unitaria contra los recortes sociales. - Gijón: CNT, SUATEA, CGT i CSI convoquen manifestació unitària contra les retallades socials. Salida Plaza L´Humedal a las 19:30 h. Sortida Plaça l'Aiguamoll a les 19:30 h.

- Santiago de Compostela: Concentración en Praza do Toural. - Santiago de Compostel: Concentració a Praza do Toural. Llamamiento a la huelga del 27. Crida a la vaga del 27.

26 de enero: 26 de gener:

- Tarrassa: La CNT local convoca concentración frente al Ayuntamiento, 18:30h. - Terrassa: La CNT local convoca concentració davant de l'Ajuntament, 18:30 h.

27 enero: 27 gener:

- CNT se suma a la huelga general en Euskadi, Navarra, Galicia y convoca jornada de lucha en Cataluña . - CNT se suma a la vaga general a Euskadi, Navarra, Galícia i convoca jornada de lluita a Catalunya.

- Barcelona: Manifestación regional de la CNT catalano-Balear en Plaça Universidad, 19:00 h. - Barcelona: Manifestació regional de la CNT catalano-balear a Plaça Universitat, 19:00 h

29 enero: 29 gener:

- Palma de Mallorca: Manifestación unitaria “Contra la reforma laboral, la treforma de las pensiones y contra la prolongación de la edad de jubilación a los 67 años”. - Palma de Mallorca: Manifestació unitària "Contra la reforma laboral, la treforma de les pensions i contra la prolongació de l'edat de jubilació als 67 anys". CNT, CGT, Maulets, Endavant y Frente solitario hacen un llamamiento a asistir al recorrido entre Séscorxador – Plaça d'Espanya a las 18:00 h. CNT, CGT, Maulets, Endavant i Front solitari fan una crida a assistir al recorregut entre Séscorxador - Plaça d'Espanya a les 18:00 h.