dijous, 7 d’agost de 2008

CONCENTRACIONS A VIC , TERRASSA I PALMA DE MALLORCA EN SOLIDARITAT AMB AMADEU CASELLAS


Aquest dissabte dia 9 d´agost farem una concentració davant de l ´hospital penitenciari de Terrassa en solidaritat amb Amadeu Casellas.Hem quedat tothom a les 11 de matí (puntualment) a l´estació de renfe de Terrassa,d´allà anirem a l´hospital si cavem tots pujem en en cotxe i sino agafem el bus. A Manresa hem quedat a les 10 del matí al sindicat C/Jorbetes nº15.

També aquest dissabte 9 d´agost a les 11:00 hores al C./Sant Miquel(Ciutat de Mallorca), concentració informativa i repartiment de propaganda sobre la situació de l´Amadeu i a les 17:30 al davant del centre penitenciari de Palma de Mallorca hi ha una segona concentració totes dues convocades per CNT-AIT de Palma.

El dimarts dia 12 d´agost hi ha convocada una altre concentració a Vic al C./Dr.Junyent convocada per la Coordinadora en contra de la tortura d´Osona a les 11 del matí. Lo mateix del dissabte d´aquí de Manresa sortim cap allà a les 10 del matí(puntualment),hi haurá transport per pujar fins a Vic.

Us demanem la vostra participació dintre de les posivilitats que hagi de poder venir a aquestes concentracions i també demanem que es segueixin envian faxos al jutjat penal nº2 de Manresa,a serveis penitenciaris i al síndic de greuges.Estan els models penjats al nostre blog i a l´especial a la haine sobre la situació d´Amadeu Casellas.
Us recordem també que ara se li ha d´enviar el correu a l´Amadeu a l´hospital penitenciari de Terrassa:

Amadeu Casellas Ramón
Hospital penitenciari de Terrassa
C./Torrebonica s/n
08227-Terrassa.