divendres, 17 de juny del 2011

Readmissió acomiadats i acomiadades de COMSA-EMTE

COMSA-EMTE, és una de les grans constructores més importants de tot l'estat espanyol, i una de les moltes que controla la família Sumarroca, màxima beneficiària de contractes públics. Carles Sumarroca (pare), el seu actual president d'honor, juntament amb Jordi Pujol, és un dels fundadors de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC).

Es podria dir que la família Sumarroca, té una responsabilitat molt gran en l'alt índex d'atur que hi ha a Catalunya i que la seva única preocupació és el seu enriquiment personal i molt poc els interessos i el progrés de Catalunya i el benestar del poble català.

Precisament Carles Sumarroca (fill), com vicepresident de la constructora COMSA-EMTE, està tancant fàbriques a Catalunya, deixant als seus treballadors i treballadores al carrer, mentre s'enriqueix amb la seva habitual participació en projectes pagats amb diners públics.

CONTRA EL TANCAMENT D'EMPRESES I CONTRA L'ACOMIADAMENT DE TREBALLADORS I TREBALLADORES PROMOGUTS PELS SOCIS DELS POLÍTICS DE TORN.

READMISSIÓ ACOMIADATS I ACOMIADADES DE COMSA-EMTE.


Una petita mostra del "imperi" Sumarroca.

Carles Sumarroca (pare), amic personal de l'expresident català Jordi Pujol, va ser un dels fundadors de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). A més és propietari dels cellers Sumarroca i president d'honor de la constructora COMSA-EMTE, de forta implantació en el sector públic.

Núria Claverol, esposa de Carles Sumarroca pare, va crear al costat de l'esposa de Pujol, Marta Ferrusola, la companyia Hidroplant.

Carles Sumarroca (fill), és vicepresident de la constructora COMSA-EMTE i a més ha estat designat tresorer de l'Associació de l'Orfeó Català del Palau de la Música que gestionava Félix Millet.

Jordi Sumarroca, és conseller delegat de la promotora i constructora Teyco.

Albert Sumarroca, és conseller delegat en la Península Ibèrica dels laboratoris d'anàlisis Labco.

La família Sumarroca, fins i tot va arribar a comprar una empresa de Pere Pujol Ferrusola, Entorn SL, dedicada a l'elaboració d'informes mediambientals. Així mateix havien estat durant un període, accionistes de la pelletera Tipel, empresa de la família del tristament conegut Lluís Prenafeta, involucrat en tèrbols assumptes financers. Tipel va fitxar, entre altres, a Jordi Pujol Ferrusola i a Artur Mas, actual president de la Generalitat, que va ser gerent de la companyia.


PROU AMIGUISMES EMPRESARIALS!!!





PROU SUBCONTRACTACIÓ IL·LEGAL D'INFORMÀTICS A LA GENERALITAT!!!



READMISSIÓ ACOMIADATS I ACOMIADADES A COMSA-EMTE!!!