dilluns, 10 de novembre del 2008

SANT JUST DESVERN, MANIFESTACIÓ DIA 22


El seguiment de l'aturada ha estat majoritari.

Els treballadors anuncien una manifestació per al dissabte 22 de Novembre

Finalitza avui la primera jornada de les aturades parcials que la Secció Sindical de CNT-ACSA han convocat al servei municipal de jardineria de Sant Just Desvern, gestionat per la contrata d'ACSA-Verd, amb un seguiment del 60%.

Finalment, no hi ha hagut cap acord per evitar les aturades convocades per la Secció Sindical de CNT-ACSA en el servei municipal de jardineria de Sant Just Desvern. Degut a això avui ha tingut lloc la primera de les aturades parcials que afectaran al servei durant els propers 3 mesos amb un seguiment majoritari, concretament del 60% segons fonts del Sindicat i sense incidents.

La resta de jornades de vaga estan convocades per al dia 13 d'aquest mesentre les 12h i les 14h, el dia 20 amb una aturada de 24h; durant el mes de desembre tindran lloc aturades els dies 19 i 22 entre les 12h i les 14h, i el dia 23 una aturada de 24h. El mes de gener, per altra banda, les aturades seran els dies 13 i 15 entre les 12h i les 14h i el dia 29 de gener una altra de 24h.

Finalment, els treballadors han anunciat avui que tindrà lloc el proper dissabte 22 de Novembre una manifestació a Sant Just Desvern a les 11:30h a la Rambla de Sant Just per a denunciar la política laboral de l'empresa ACSA, i demanar a l'Alcalde que faci avenir a l'empresa a negociar i poder posar fi al conflicte.

Les reivindicacions dels treballadors són:

Readmissió dels treballadors acomiadats per repressió Sindical

Reconeixement de la Secció Sindical de CNT

Fi de la temporalitat laboral

Regularització de les categories professionals

Garantia salarial

Plus de perillositat i penositat

Un millor servei municipal de jardineria

###

Agència Confederal de Barcelona, C.N.T - A.I.T.

http://barcelona.cnt.es