divendres, 24 d’abril del 2009

ESCLAVISME I ANARQUIA. SOBRE LA HIPOCRITA I CÍNICA GUERRA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA FRONT EL PRES LLIBERTARI AMADEU CASELLAS.

Dijous 23 d'abril de 2009, companys dels S.O.V. de la C.N.T.-A.I.T. De Manresa, Terrassa i Montcada i Reixac, juntament amb un advocat i un graduat social d'aquest sindicat, tenien intenció en el dia d'avui de veure a la presó de Bians II, Martorell, al company captiu més de 22 anys a les masmorres de l'Estat espanyol, Amadeu Casellas Ramón.

L'objectiu era poder parlar amb Amadeu Casellas per tal de que aquest decidís quins casos judicials dels nombrosos que existeixen en contra seva, volia que fossin defensats legalment pel Sindicat raó per la qual es va obtenir el preceptiu passi de visita al Col.legi d'Advocats de Barcelona i, posteriorment, va dirigir-se a l'esmentada Penitenciaria. Tan mateix, a la presó de Can Brians II, un carceller que deia anomenar-se Carles i deia coneixer a Amadeu Casellas des de fa 23 anys, després de fer esperar a l'advocat i al graduat social del sindicat en torn de dues hores, els hi va denegar l'entrada amb una actitud provocadora, falsa i burlesca adduint que no es pot alterar el descans dels reclosos. Batua noi!. Agafem-nos fort!. Ara resulta que la presó vetlla pel descans dels presos!. I que més?.

Es dona la circumstancia de que, en els casos judicials d'Amadeu Casellas existeixen una serie de terminis legals que estan transcorrent i poden fer precloure irreversiblement les seves possibilitats materials de defensa resultant que, precisament, un d'aquest terminis limit és relatiu al cas en el que Amadeu Casellas demanda al C.I.R.E. I a l'Administració Penitenciaria Catalana per negar-li els seus drets laborals a la presó, on l'han mantingut treballant sense cotitzar a la Seguretat Social, sense cobrar i sense cap mena de protecció en matèria de riscos laborals, segons ells, com a part del seu tractament.

O sigui que, a aquestes alçades, a les presons de l'Administració Penitenciaria Catalana explotar laboralment al pres treballdor es quelcom positiu pel pres, en altres paraules, actualment a Catalunya ens volen fer entendre que és legal que els presos siguin esclaus i que a més no puguin defensar-se legalment d'aquesta situació perquè sino diuen que no descansen.

L'anarquisme es contrari a tota pràctica d'esclavatge passada, present o futura, per aixó, per instaurar l'esclavisme hauran de passar per sobre de la C.N.T.-A.I.T. que defensarà a la clase treballadora com ha demostrat fer históricament, ja sigui del feixisme, del capitalisme, o de qualsevol forma d'esclavisme re-social.litzador que no permetrem enlloc.

Com sigui que, a les presons de l'Administració Penitenciaria Catalana, ara no només son indrets on s'explota laboralment als presos, sinó que a més, l'explotació és gratis i amb total impunitat i ens volen fer empassar, per més inri, que aixó es fa pel bé dels presos, per a rehabilitar-los i socialitzar-los, hem d'aturar aquesta barbàrie immediatament.

Que l'Administració Penitenciaria Catalana esta intentant preparar, per quan surtin al carrer, els nous esclaus del futur?. Que no serà més aviat que els presos als que estan cansats i farts d'aguantar es als ignorants dels carcellers?. Magnífic exemple aquest de quina és la cultura catalana que impera per una diada com la de Sant Jordi però, la Cultura sense llibertat no potser una altre cosa que imposició.


Martorell per a la resta del món a 23 d'abril del 2009.


S. Premsa i Propaganda del S.O.V. de Manresa de la C.N.T.-A.I.T.

S. General del S.O.V. de Montcada i Reixac de la C.N.T.-A.I.T.