dissabte, 2 de maig del 2009

AMADEU CASELLAS: 11 DIES EN VAGA DE FAM

El dimecres dia 29 d’abril de 2009, els companys de CNT-AIT hem pogut vistar a l’Amadeu Casellas a la presó de Can Brians II, després d’haver-nos negat l’entrada el dia 23 del mateix mes, podent constatar que, efectivament, Amadeu Casellas està denunciant la vulneració dels drets laborals durant el seu captiveri.

A la presó de Quatre Camins, el pres llibertari Amadeu va estar prestant serveis de manteniment de les instal·lacions de la presó durant el mes d’abril de l’any 2008, sense que se’l donés d’alta a la Seguretat Social ni se li reconegués, a la pràctica, l’exercici de cap altra dret laboral.

En aquells moments, com actualment, l’Amadeu Casellas es trobava en vaga de fam, reclamant la seva llibertat al haver complert les ¾ parts de la condemna i sense haver aconseguit, encara, sortir el carrer.

Davant dels fets anteriorment esmentats, la CNT-AIT no pot menys que condemnar la pràctica cruel que des d’Institucions Penitenciàries de la Generalitat de Catalunya estan realitzant amb la finalitat d’intentar justificar, precisament, amb el company llibertari Amadeu Casellas, la instauració de l’esclavisme com a tractament resocialitzador de les persones en condicions de privació de llibertat.

L’Amadeu es troba en aquests moments orientat i amb la capacitat de decisió suficient per continuar lluitant pel respecte de la dignitat fins les darreres conseqüències, malgrat que ha perdut 8 kilos de pes en poc més d’una setmana.

Com és evident, des de CNT-AIT no descansarem fins aconseguir erradicar definitavament qualsevol possible intent de justificació de tal aberració, encara que s’intenti amagar sota l’eufemisme que es vulgui: reinserció, resocialització, rehabilitació, etc.