dimarts, 17 d’agost del 2010

Creació de la Secció Sindical de CNT-AIT a l'Ajuntament de Manresa

  • La Secció Sindical ha demandat a l'Ajuntament de Manresa per la modificació substancial de les seves condicions de treball davant la retallada. Denúncia ja presentada al Jutjat Social.

  • Desenes de treballadors han recolzat la demanda contra el consistori. Hi hauràn una serie d'actes reivindicatius durant la festa major de Manresa.

  • Retallan els salaris, mentre exigeixen fer hores extres.

Us volem informar que un grup de treballadors i treballadores d'aquest ajuntament hem creat una secció sindical de la CNT-AIT i volem fer-vos arribar els motius que ens han portat a prendre aquesta decisió.


A la vista està que el model sindical imperant, el de comitès d'empresa, ha fracassat. Certament desprès de 30 anys d'haver optat la majoria de la classe treballadora per aquest model, únicament ens ha aportat retrocés en tots els àmbits. CCOO I UGT ens ho van demostrar en l ́última assemblea realitzada a la sala de plens d ́aquest ajuntament, on van IMPOSAR-NOS les SEVES DECISIONS presses a porta tencada i amb la complicitat del Consistori (PSC,ERC i INICIATIVA-VERDS).

Estem tips d ́aquest sindicalisme dirigit per la patronal i els politics, dirigits per les seves centrals sindicals, d ́aquest sindicalisme que accepta privilegis en forma de subvencions, d ́hores sindicals, d ́alliberats..., d ́aquests sindicalistes que només busquen el seu benestar.

A la vista està que aquest model sindical només pot dur-nos al fracàs, al retrocés i a la pèrdua dels nostres drets, i fins i tot de la nostra dignitat com a treballadors/es.

ARA ES EL MOMENT DE DIR PROU, D ́ACTUAR I DE DECIDIR PER NOSALTRES MATEIXOS , per això hem decidit crear una secció sindical de CNT.

Per què CNT/AIT?.
Després de quedar-nos perplexos de com van actuar els ‘nostres representants sindicals’ CCOO I UGT en l ́última assemblea celebrada on un gran nombre de treballadors/es d ́aquest ajuntament vam veure com aquests ‘sindicalistes’ ens IGNORAVEN I ens NEGAVEN la possibilitat de decidir com actuar devant de les amenaces del Consistori.

Davant d ́aquest fet, vam reunir-nos uns quants treballadors/es d ́aquest ajuntament, vam discutir i buscar una alternativa als sindicats actuals, una alternativa que ens permeti decidir per nosaltres mateixos, pendre les decisions que nosaltres com a treballadors/es d ́aquest ajuntament considerem que són les millors per nosaltres, sense intervenció de sindicalistes interessats en els seus privilegis i desinteressats en el que els treballadors volem i mereixem.
I això es el que hem trobat a la CNT.

Desenes de treballadors i treballadores de l'ajuntament han recolzat la demanda vía judicial contra el Consistori i la Secció Sindical amb el suport de l'organització està prepara'n diferents actes reivindicatius per la festa major.

Treballadors/es de l ́Ajuntament de Manresa


NI UN PAS ENRERE !!!