divendres, 16 de març del 2012

50 persones es concentren a la FUB en rebuig al president de la CEOE, Joan Rosell

  • Aquest acte, és el punt d'inici d'una campanya de mobilitzacions en contra de la reforma laboral

  • CNT-Manresa convoca als treballadors de la comarca a sumar-se a la convocatòria de vaga general del 29 de març

CNT-Manresa, conjuntament amb col·lectius i individualitats manresanes, es va concentrar ahir 15 de març, en rebuig a la visita del màxim dirigent de la Patronal CEOE, Joan Rosell.

Una cinquantena de persones, van mostrar el seu rebuig a la visita del màxim representant de la patronal espanyola, CEOE, Joan Rosell. Aquest acte, dins la campanya de mobilitzacions en contra de la nova Reforma Laboral, es va dur a terme davant de la seu de la Fundació Universitària del Bages, enmig d'un fort desplegament policial, que va impedir l'entrada dels manifestants a la sala d'actes on es duia a terme la xerrada.

Els assistents a l'acte van cridar contra la reforma laboral, contra els membres de la cambra de Comerç de Manresa, a l'entrada de l'acte, fent-los responsables de la precarització de les condicions laborals de la classe treballadora manresana. També hi hagué es va cridar contra la casta política i el capitalisme, com a còmplices de la situació actual.

Des de CNT, mostrem el nostre rebuig cap a les polítiques regressives del govern envers els drets dels treballadors, ja que entenem que comporten l'expoli dels drets de la classe treballadora, i facilita, encara més, l'acomiadament indiscriminat. També entenem que visites de membres destacats de la patronal, com en Joan Rosell a 2 setmanes vista de la convocatòria de vaga general, és una provocació cap a la classe treballadora del Bages.

Així mateix, com a convocants de la jornada de vaga del 29 de març, CNT-Manresa animem a la classe treballadora de la comarca a defensar els seus drets i a sumar-se a les mobilitzacions contra la reforma laboral, fins a la seva derogació.


Secretaria de Premsa i Propaganda de la CNT-AIT de Manresa