dissabte, 9 de maig del 2009

AMADEU CASELLAS 18 DIES EN VAGA DE FAM

El pres llibertari Amadeu Casellas, membre i militant de la Regional Catalanobalear de la C.N.T.-A.I.T, porta des de el dia 20 d'abril d'enguany en vaga de fam reclamant el compliment de la llei i del compromís d'administracions penitenciàries d'accedir a una serie de permisos i al 3º grau i finalment sortir al carrer en llibertat després de 23 anys de captiveri.
La darrera vegada que es va declarar en vaga de fam va estar 77 dies abandonant-la el dia 5 de setembre de 2008, precisament, després d'assolir-se els acords amb serveis penitenciàris en virtut dels quals a Amadeu Casellas haugués permes finalmet sortir al carrer de forma inminent com es de justicia.
Davant aquest incompliments Amadeu Casellas s'ha vist forçat a iniciar novament aquesta vaga de fam mantenint-se ferm i convençut de portar-la endavant i fins a les darreres conseqüencies. Durant la visita que li han fet avui el seus advocats l'han vist orientat i molt animat tot i haver perdut entorn als 15 kgrs. de pes.
Manteniu-vos alerta i pendents de qualsevol noticia al respecte. Des de la C.N.T.-A.I.T. s'estan organitzan un seguit d'actes de recolçament amb la seva lluita i denúncia pública de tan ignominosa opressió que pateix el company.

Martorell, 8 de maig del 2009

S. Premsa i propaganda del S.O.V. de Manresa