dimarts, 5 de maig del 2009

9 DE MAIG MARXA A BRIANS A LES 10 I A LES 19 MANIFESTACIÓ A TERRASSA

Tenim programada a TERRASSA una MANIFESTACIÓ el DISSABTE dia 9 DE MAIG a les 7 de la tarda i que sortirà de la part alta del carrer de la FONT VELLA (cantonada amb els carrers de Sant Pau i del Puig Novell) i baixarà fins a la PLAÇA VELLA on tindrà lloc un míting final on parlaran diversos oradors de la nostra Federació Local. El motiu?:
LA DENÚNCIA DELS ABUSOS ALS QUALS ES SOTMETEN A LES DONES TREBALLADORES EN GENERAL I EN CONCRET A DIVERSES AFILIADES I COMPANYES NOSTRES a moltes empreses i que coincideixen amb determinades característiques:

*DONES TREBALLADORES
*MARES JOVES AMB FILLS PETITS
*ASSETJAMENTS DIVERSOS PER OBLIGAR-LES A MARXAR VOLUNTÀRIAMENT
*GAUDIR DE CERTA ANTIGUITAT
*EL PAGAMENT D’UNA INDEMNITZACIÓ MÍNIMAMENT SIGNIFICATIVA

La manifestació passarà precisament per davant de diverses empreses que participen d’aquests fets i finalitzarà amb un míting davant precisament d’una d’elles. Com aviat haureu comprès estan totes relacionades amb les activitats comercials, una de les que es treballen més hores i es guanyen menys diners, unes activitats, que dificulten moltíssim la compaginació de la vida familiar amb la vida laboral amb salaris baixos i on els drets laborals són pràcticament inexistents doncs els patrons, es neguen sistemàticament a reconeixer-los i a aplicar-los. Necessiten, necessitem, de la màxima solidaritat que es pugui donar. HEM DE DENUNCIAR AQUESTES SITUACIONS! S’HA D’OBLIGAR A LES EMPRESES A RESPECTAR ELS DRETS DELS TREBALLADORS I LES TREBALLADORES! VODAFONE I EL FRANKFURT GRINZING HAN DE RESPECTAR LES NOSTRES COMPANYES!

RECORDEU:
DISSABTE 9 DE MAIG A LES 7 DE LA TARDA:
PRINCIPI DEL CARRER DE LA FONT VELLA FINS A LA PLAÇA VELLA